Lyt til artiklen:

Maskinstation indgår forlig på flere hundrede tusind kroner i sag om arbejdsulykke

00:00
Hastighed: ???x
01:45

I 2019 kom Søren Strebøl Larsen alvorligt til skade, da han under omlæsning af 40 ton gylle mistede bevidstheden på grund af gyllegas og faldt derfor ned af gylletraileren.

I faldet slog han hovedet mod jorden og har siden døjet med følgerne af ulykken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sagen om arbejdsulykken har kørt i Retten i Esbjerg, men i stedet for en dom har parterne nu indgået et forlig, skriver Jydske Vestkysten.

Beløbet for erstatningen for tabt arbejdsfortjeneste og for svie og smerte, som Søren Strebøl Larsen havde stævnet Skamstrup for, lød på 829.061,58 kroner, og ifølge advokat Rasmus Dammark Pedersen er forliget endt omkring dét leje, oplyser han til avisen.

Lunde Maskinstation, som var med-sagsøgt, er ikke erstatningsansvarlig.

Langsommelig proces

Hos Skamstrup er direktør Torben Kamp rystet over, at sagen har taget så lang tid. Han peger på, at han ikke har været inde i sagen, siden ulykken skete, hvor han sammen med Søren Strebøl Larsen anmeldte den.

- Det kørte fint og professionelt med Arbejdstilsynet, som var ude, efter ulykken, forklarer Torben Kamp til Maskinbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han er frustreret over at Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, 3F og forsikringsselskabet har brugt så lang tid på sagen, men han har af sit forsikringsselskab fået at vide, at det ikke er unormalt at den slags sager tager lang tid.

- Jeg ønsker Søren det bedste, men jeg har ikke kunnet skubbe til processen, siger Torben Kamp.